Zimní PMR střelba je za námi

Milí přátelé PMR vysílání. Letos proběhl již druhý ročník soutěže Zimní PMR střelec.  Soutěže, která nás má motivovat, abychom hnali svá těla do mrznoucí krajiny a portejblovali na vzdory nepřízni počasí, sněhu, mrazu, větru… Protože se snažím aspoň trochu přilepit tuhle soutěž na zimní počasí, trvala letos soutěž o tři týdny méně než loni. Možná právě proto letos střílelo na PMR krásných 15 účastníků (jen o 4 méně než loni).  Pojďme se na ten letošní ročník podívat podrobněji.

Zimní střelba

Proč ten název? Je to jednoduché. Jedno spojení, jeden výstřel, jeden bod do soutěže. Letos padlo v soutěži celkem 604 výstřelů. Tedy soutěžícím se podařilo uskutečnit od 10.2. do 10.3.2018 celkem 604 spojení, a to v naprosté většině případů v sobotu. Jen pro informaci – celková délka těchto spojení byla úžasných 27.693km.  Letos to vychází na téměř 21 spojení denně proti loňským 14. Snad i letos tomu přispěl fakt, že soutěžním dnem je každý kalendářní den soutěže. Letos tedy střelci nešetřili municí, a to je dobře. Doufám, borci, že vám to vydrží i na jaře a v létě a přispějete do dalších PMR soutěží.

Jak už jsem zmínil, kilometrů jste letos naspojovali víc než 27 tisíc. Je to sice jenom neoficiální část soutěže, ale protože soutěžící svoje údaje o kilometrech udávali, zde je neoficiální pořadí soutěžících podle kilometrů.

Zimní PMR střelec 2018 - kilometry
Zimní PMR střelec 2018 – kilometry

A teď výsledky

Tramtadadá!!! Tak kdopak nám letos nejvíckrát úspěšně vystřelil?  Kdo obdrží diplóm? Kdo bude stát na bedně?

Zde jsou letošní stupně vítězů:

1 První místo obsadil Radek Hrabůvka výkonem 126 bodů
2 Na druhém místě skončil Apache Znojmo s 87 body
3 Na třetí příčku dosáhl s 84 body Richard Golčův Jeníkov

Gratulujeme!!!

Celkové výsledky najdete na stránce soutěže nebo v této tabulce:

Výsledná tabulka 2018
Výsledná tabulka 2018

 

Děkuji všem zúčastněným za jejich hlášení. Budu se těšit na boj o vítězství v dalších soutěžích, které na vás čekají nebo již běží. Ta právě probíhající je úplně jiná než Zimní PMR střelec. Je to Přehlídka Malých Radiostanic 2018. A za rok zase na slyšenou v soutěži Zimní PMR střelec.

73! Tomáš Vlašim

 418 total views,  1 views today

Tomáš Vlašim

Už několik let si svobodně užívám pobytu v přírodě i ve městě a jsem ve spojení se známými i neznámými lidmi díky vysílačkám PMR. Zvu vás na cestu do světa svobodné komunikace a rád budu vaším průvodcem. Můj příběh si přečtěte zde.

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Pravidla soutěže a vše potřebné najdete u Tomáše na webu. Stejně jako výsledky. No v mém případě fakt nic moc. […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x