Vyhodnocení Přehlídky Malých Radiostanic 2022

Přehlídka Malých Radiostanic 2022 proběhla s organizačními problémy způsobenými změnou na FB, ale nakonec proběhla až do konce. Sice bylo nutné ročník vyhodnotit ručně, ale nakonec to nějak dopadlo. Především děkuji všem za příspěvky se super fotkami, s příjemným povídáním a zajímavými videi. Do soutěže v roce 2022 přispělo celkem 14 soutěžících, kteří zveřejnili krásných 148 příspěvků. Stejně jako v ročníku 2021 dosáhl vítěz na více než 3000 bodů, a to je zejména vzhledem k technickým problémům soutěže prostě bomba. Ale pojďme se podívat na celkové pořadí.

Na bedně!

Vítězem PMR 2022 se stal s počtem 3086 bodů Tom Praha. K dosažení tohoto počtu bodů potřeboval Tom celkem 60 soutěžních příspěvků, které zasílal usilovně každý měsíc. Díky Tome a velká gratulace k prvnímu místu.

Může jít o obrázek 7 lidem , stojícím lidem a venkovnímu

Stříbrný stupínek obsadil s počtem 1048 bodů Tomáš Vamberk. Tomáš poslal celkem 34 soutěžních příspěvků a kromě ledna jsme viděli od Tomáše příspěvky každý měsíc. Blahopřeji ke stříbru a děkuji za všechny příspěvky.

Může jít o obrázek 1 osoba

Třetí místo obsadila s početem 389 bodů jediná dáma této soutěže Eva Rokycany. Evě stačilo na bronz pouhých 11 příspěvků a účast v polovině měsíců roku. Gratulace k bronzu a velký dík za příspěvky, Evo.

Není k dispozici žádný popis fotky.

Další pořadí

Na více než 100 bodů dosáhli v PMR 2022 Tom Kdyně, Rosťa Brdy a Lides Úvaly.

Tom dosáhl na 4. místo s 8 příspěvky a 274 body a jak jsme mohli poznat z řady jeho příspěvků, používá velmi specifický dvanáctistupňový anténní nástavec, který je zároveň zcela legální a podle dosaženého pořadí je jasné, že s ním  méí velmi dobře zacházet.

Není k dispozici žádný popis fotky.

Rosťa svých 219 bodů dosáhl stejným počtem příspěvků jako Tom, a to zřejmě především díky svému horskému kolu, které figuruje ve většině soutěžních příspěvků  a jistě také díky skvělé radiostanici Alinco.

Může jít o obrázek 1 osobě a telefonu

Šesté místo obsadil v PMR 2022 vítěz předchozího ročníku Lides Úvaly celkovým počtem 157 bodů ze tří zaslaných příspěvků.

Není k dispozici žádný popis fotky.

Všem šesti na rozšířeném pódiu dík za zaslané příspěvky.

Další místa PMR 2022

Na sedmém až třináctém místě se umístili Honza Zeleneč s 99 body (3 příspěvky), Apache Znojmo s 83 (1), Karel Mariánky s 79 (2), Venda Brdy s 66 (1), Pavel Náchod 43 (1), Matěj Brno s 40 (1) a Michal Hrádek s 30 body (1 příspěvek). I vám dík za všechny soutěžní příspěvky.

Honza Zeleneč a Ještěd  Apache Znojmo Karel Mariánky Venda Brdy a Ještěd Pavel Náchod Matěj Brno Michal Hrádek

Závěrem ještě jednou děkuji všem, kdo se nenechali odradit organizačními potížemi a posílali svoje soutěžní příspěvky. Děkuji i těm, kdo do soutěže svoje fotky neposílali, ale sdíleli je ve FB skupině PMR v Čechách jako běžné příspěvky. Všichni si zasloužíte poděkování za propagaci našeho hobby v prostředí FaceBooku, o kterou jde i v této soutěži. Užívejte si vysílání na 446MHz PMR a piště další (i soutěžní) příspěvky do naší FB skupiny.

73! Tomáš Vlašim

Na závěr ještě celkový přehled soutěže PMR 2022…

…a ještě pamětní list…

Pamětní list PMR 2022

 902 total views,  1 views today

Tomáš Vlašim

Už několik let si svobodně užívám pobytu v přírodě i ve městě a jsem ve spojení se známými i neznámými lidmi díky vysílačkám PMR. Zvu vás na cestu do světa svobodné komunikace a rád budu vaším průvodcem. Můj příběh si přečtěte zde.

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x