Výsledky soutěže PMR 2017

Soutěž Přehlídka Malých Radiostanic 2017 čili PMR 2017 skončila 31.12.2017. Soutěž se odehrává na Facebooku, a tak je toto vyhodnocení poodkrytím FB tajemství i pro ty, kdo Facebookový účet nemají. Této soutěži předcházela jako nultý ročník soutěž Jarní Přehlídka Malých Radiostanic. Zdálo se, že je o soutěž zájem, a tak jsem vyhlásil první „ročník“ (netrval celý rok) PMR 2017. Od prázdnin do konce roku. Celkem se jí nakonec zůčastnilo 8 soutěžících. Body do soutěže sbírali závodníci nejen svými portejbloými výsledky, ale i lajky svých facebookových přátel. Tak podpořili povědomí o našem společném hobby, vysílání na PMR bandu. Za to jim bez ohledu na umístění patří dík. Zde jsou výsledky soutěže.

Výsledky nevyhlášené kategorie příspěvků

Kategorie příspěvků oficiálně vyhlášena nebyla. Protože je ale výsledek každého závodníka složen ze všech jeho příspěvků, jistě stojí za to se na nejlepší příspěvky podívat.

Vítězným s největším dosaženým počtem bodů se stal příspěvek Tomáše Pleše z prosincového Boubína. Spojení měl sice „jenom“ 9, ale jako propagační příspěvek s více než stovkou lajků vyhrál na celé čáře. Do dnešního dne ho vidělo téměř 350 lidí. Tento počet zhlédnutí ale zdobí i řadu dalších příspěvků. Zde je ten Tomášův.

Nejlepší příspěvek soutěže PMR 2017
Nejlepší příspěvek soutěže PMR 2017

I druhý příspěvek v pořadí má stejného autora. A je opět ze Šumavy. Tentokrát je z listopadu. I on má velký propagační potenciál díky vysokému počtu lajků. Díky.

Druhý příspěvek PMR 2017
Druhý příspěvek PMR 2017

Třetí nejlepší příspěvek zaslal do soutěže Daniel Hradec Králové. Soutěžní spojení jsou připsána na vrub stanice Sencor SMR 600, kterou najdete na jedné z fotografií.

Třetí příspěvek PMR 2017
Třetí příspěvek PMR 2017

Výsledky soutěžících

Hlavní a vlastně jedinou oficiální kategorií soutěže je počet bodů za všechny zaslané příspěvky soutěžícího. Body jsou součtem počtu spojení a počtu lajků u soutěžního příspěvku.  

Vítězem soutěže a držitelem poháru vítěze Přehlídky Malých Radiostanic 2017 se stal

Jarda Velké Poříčí

s celkovým počtem 465 bodů.

Jarda dosáhl svého výsledku především vlastní pílí, mnoha portejbly a mnoha zaslanými soutěžními příspěvky. Pravidelné portejblování přineslo své ovoce.

Gratuluji k vítězství.

Zde je jeho nejlépe hodnocený příspěvek.

Nejlepší příspěvek vítěze PMR 2017
Nejlepší příspěvek vítěze PMR 2017

Druhý skončil s 322 body Tomáš Pleše. Jeho příspěvky už jste viděli. Tomáši, blahopřeji.

Třetí místo obsadil se 184 body Daniel Hradec Králové, jehož nejlépe hodnocený příspěvek jste už také měli možnost vidět. Gratuluji k třetímu místu.

Bramborová medaile zbyla na Hraboše Barrandov Praha za 125 bodů. Přečtěte si jeho pěkný blog s příspěvky nejen o PMR. Podívejte se na jeho nejlépe hodnocený příspěvek.

Bramborová madaile PMR 2017
Bramborová madaile PMR 2017

Na pátém místě skončil se 78 body Jakub Řevnice, který se po nějaké době vrátil k PMR vysílání, rovnou se pustil do soutěžení a zaujal svýmu jako vždycky skvělými fotkami. Díky, Jakube. Tady je Jakubův nejlépe hodnocený soutěžní příspěvek.

PMR 2017, 5. místo
PMR 2017, 5. místo, Jakub Řevnice

Výkonem 54 bodů se na šestém místě umístil Sasan Horní Stakory. Zde je jeho nejlépe hodnocený příspěvek s jeho pidivysílačkou při loňském Pikadoru. Pěkný výkon.

Sasan Horní Stakory, 6. místo
Sasan Horní Stakory, 6. místo

Sedmé místo patří Tomovi Terasa Třinec, který obdržel v soutěži 21 bodů. Výše umístěný z jeho dvou příspěvků je i upoutávkou na velmi oblíbenou staničku Sencor SMR 600. Těším se na letošní příspěvky.

Tom Terasa Třinec, 7. místo
Tom Terasa Třinec, 7. místo

Karel Rokycany se svými 18 body dosáhl na místo osmé. Jeho jediný příspěvek v nevyhlášené kategorii příspěvků zdaleka nebyl na místě posledním. Doufám, že mnohem více příspěvků zašleš do soutěže PMR 2018.

Osmé místo PMR 2017, Karel Rokycany
Osmé místo PMR 2017, Karel Rokycany

Výsledná tabulka soutěže tedy vypadá takto.

Výsledky PMR 2017
Výsledky PMR 2017

Nový ročník soutěže je již otevřený. Jeho průběžné výsledky, ale i konečné výsledky PMR 2017, najdete na webu PMR v Čechách NET.

 

 1,056 total views,  2 views today

Tomáš Vlašim

Už několik let si svobodně užívám pobytu v přírodě i ve městě a jsem ve spojení se známými i neznámými lidmi díky vysílačkám PMR. Zvu vás na cestu do světa svobodné komunikace a rád budu vaším průvodcem. Můj příběh si přečtěte zde.

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x