PMR 2020 – srpen

Srpnové hodnocení se bude od těch předchozích lišit. Začnu žebříčky. V soutěži už figuruje 21 soutěžících. V srpnu se ale zapojila pouze necelá polovina, přesně 10. Jak soutěžící v srpnu dopadli?

Srpen

Průběžné pořadí za leden – srpen

Na bedně stojí jak za srpen tak i v průběžném pořadí Venda Brdy, Tom Praha a Lides Úvaly. V obou případech právě v tomto pořadí. Těsně pod bednou pak zůstává Apache Znojmo a na páté příčce pořadatel soutěže Tomáš Vlašim, který se do celkového pořadí na konci roku počítat nebude. Takže na skutečném pátém a šestém místě tu máme Evu Rokycany a Karla Mariánky. V srpnu zabodovali ještě Radek Lichnov, Taťka Vangl a Rosťa Brdy. V celkovém pořadí je z těchto tří soutěžících nejvýše jedenáctý Rosťa Brdy a hned za ním na dvanáctém místě Radek Lichnov.  Taťka Vangl je průběžně 15. Před nimi i přes srpnovou neúčast zůstávají Bručoun Jirkov, Honza Třebušín a Expedice Žába a před Taťkou Vanglem ještě figuruje Michal Čáslav a Sam Přerov.  Konec průběžné tabulky se v srpnu neměnil, protože Honza Jihlava, Milan Bělá, Tom Kdyně, Expedice TOFU, George Opatovice a Víťa Krnov v srpnu nebodovali. Někteří z těchto soutěžících opustili skupinu PMR v Čechách. Expedice Žába však v minulém období bodovala díky svým soutěžním příspěvkům zaslaným e-mailem, jak povolují pravidla. V srpnu však žádný příspěvek e-mailem nedorazil.

Inspirace první trojkou příspěvků

Pořadí nejúspěšnějších příspěvků soutěžících za měsíc srpen se tentokrát nedočkáte, ale přidávám 3 letošní nejúspěšnější příspěvky bez ohledu na měsíc zveřejnění a autory jako inspiraci, jak na to.

Zatím úplně nejúspěšnějším letošním příspěvkem je se 144 body příspěvek Toma Praha z 9.8., který je založen na skvělém výsledku při portejblu v Krkonoších 8.8., tedy při PMR Nočním DX-ingu.

Druhým letošním nejúspěšnějším příspěvkem je dubnový příspěvek Vendy Brdy, který zatím získal celekm 136 bodů. Tento příspěvek vznikl v Brdech 11.4. a vedl tabulku příspěvků i v následujících 3 měsících, než byl překonán Tomovým srpnovým výkonem.

Třetí nejúspěšnější příspěvek je záříjový a vznikl v průběhu Jerryho Pikadoru 5.9. Jeho autorem je zatím nejúspěšnější letošní soutěžící Venda Brdy.

Tolik srpnová Přehlídka Malých Radiostanic 2020 tentokrát s přesahem do dubna a září. Není s podivem, že ze tří nejlepších příspěvků patří dva průběžně prvnímu Vendovi Brdy a třetí průběžně druhému Tomovi Praha. Když se na příspěvky podíváte, určitě vám bude jasné, že základem úspěšného příspěvku je dostatečný počet spojení. Body za lajky jsou velmi příjemným bonusem a hrají roli zejména u příspěvků s menším počtem spojení, kterým se dnes ale nevěnuji. Jestli ale sledujete aktivity těch nejlepších na pásmu, určitě budete souhlasit s tím, že jejich výsledky jsou tak vysoko proto, že nevynechají žádnou příležitost k tomu, aby šli ven s péemerkou. Když k tomu párkrát zmáčknou spoušť foťáku a napísšou příspěvek, aby se podělili s ostatními o své zážitky z vysílání, jsou z toho naprosto oprávněně první místa v soutěži.  Díky ale patří všem, kdo vysílají a podílejí se o svoje zážitky.

Užívejte si vysílání na vlnách PMR, pište soutěžní příspěvky a ať vám to lítá.

Tomáš Vlašim

 

 

 785 total views,  1 views today

Tomáš Vlašim

Už několik let si svobodně užívám pobytu v přírodě i ve městě a jsem ve spojení se známými i neznámými lidmi díky vysílačkám PMR. Zvu vás na cestu do světa svobodné komunikace a rád budu vaším průvodcem. Můj příběh si přečtěte zde.

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x