Pamětní lístky Hraboše Barrandov

Milí příznivci pásma PMR.  Je to jen pár hodin, co jsem si na Jerryho webu cbpmr.cz přečetl vzkaz Hraboše Barrandov Praha. Nedá mi to, abych k němu nenapsal několik řádků.  Jedná se o pamětní lístky, které Hraboš Barrandov Praha připravil. Ale nejen o ně.

Ulov si svého Hraboše 2016 na PMR

Snad se kolega nebude hněvat, že jsem si do podtitulku vypůjčil jeho nadpis lákající k získání pamětního lístku. Je to totiž naprosto originální a neodolatelné.

Pamětní lístek Hraboše Barrandov 2016
Pamětní lístek Hraboše Barrandov 2016

Samozřejmě mě potěšilo, že jsem se v soutěži Ulov si svého Hraboše 2016 na PMR umístil, a to s pěti zásahy.  Ty mi vynesly i výše umístěný pěkný pamětní lístek. Tímto děkuji i já Hrabošovi Barrandov za našich 5 uskutečněných spojení. Věřím, že v roce 2017 k nim přibude mnoho dalších spojení.

Jak už jsem naznačil v úvodu, můj dnešní Hrabošovský zážitek nebyl jen o pamětním lístku. Když jsem si pro lístek šel, dostal jsem se na jeho blog a musím ho vřele doporučit. Podívejte se na blog Hraboše Barrandov Praha a užijte si pěkné čtení.

Užívejte si zimu a nezapomeňte, že PMR funguje i při mínusových teplotách.

Jděte na kopce, vysílejte a žijte PMR.

73! Tomáš Vlašim

Přečtěte si také: Čtyři portejbly na Řísnickém vrchu

 360 total views,  1 views today

Tomáš Vlašim

Už několik let si svobodně užívám pobytu v přírodě i ve městě a jsem ve spojení se známými i neznámými lidmi díky vysílačkám PMR. Zvu vás na cestu do světa svobodné komunikace a rád budu vaším průvodcem. Můj příběh si přečtěte zde.

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hraboš
7 let před

Děkuji za reklamu, to nemuselo být 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x