Zpráva z trati před koncem dubna (PMR2021)

Letos je všechno jinak. Teda jako prostě fakt všechno. Koroňák furt vede ve zpravodajských relacích, portrejbly se omezily (teda jak u koho) a setkání radioamatérů se nekonají. Jo, je to pravda, že si mnozí stěžovali na nedostatek setkání, nebo na nedostatek spojení na CB, nedostatek stanic tuhle a támhle, sdíláky, PMR… A je to tak. Máme nedostatek lecčehos. Leccos nám chybí.

Ale Přehlídka Malých Radiostanic 2021 pořád žije!!!

Jenom jsou tam věci taky trochu jinak nežli lóni. Například loňský vítěz Venda Brdy poté, co se vrhl na mnohem delší vlnu, než je ta PMR, tedy vlnu 11m (CB), už nedosahuje tak rekordních PMR výsledků jako loni, ale ani tak není na tom špatně. Sledujeme jeho CB výsledky a radujeme se z jeho PMR spojení. Na radování se z jeho CB spojení jsou tu jiní, ale my péemerkaři si ty dálky taky užíváme. A někdy je umíme i na 446. Se šestým místem v PMR2021 by se Venda Brdy vešel na rozšířené podium, a to mu je ke cti, protože fakt stíhá!

Sam Přerov na pátym místě – nevim jak vy, ale já žeru tu jeho kočku, ta mi vždycky dobře poradí!!!

A čtvrtej Richard Barrandov, tak ten má teprve našlápnuto. Jede v CB i PMR a maká na tom, i když lokdaunový pravidla jsou proti němu.  Si ten čtvrtej flek zaslouží a kdo ví, jestli to ve finále nebude na metál. A jednou z něj bude HAM, na to bych vsadil boty!

Vojta Brno. Koukám a koukám. Nenápadný bojovník, možná jste ho přehlídli, ale je tam, je třetí. Jak mu to půjde dál? Uvidíme!

Tak a co teď — Tom Praha. Ne, nepřekvapuje mě to. Tom by si mohl letos šáhnout na zlatku. Ale furt je ještě druhej. Ale ještě je spoooousta času. A Lides uvaly? Ten asi Toma k prvnímu fleku jen tak nepustí. Tuším, že to bude boj. Podle mého je Lides v lehké nevýhodě kvůli svému angažování v CB pásmu. Ale vlastně to nemusí být na překážku a naopak to může být docela výhoda. Těším se na pokračování.

Takže dneska je to tak a zejtra to může bejt úplně jinak.

ALE UŽ SE NÁM LECCOS RÝSUJE!

DÍKY VŠEM, KDO SVÝMI PŘÍSPĚVKY TVOŘÍTE TUHLE SOUTĚŽ,

KTERÁ MÁ LETOS CELEKM UŽ 19 SOUTĚŽÍCÍCH.

Tak ať vám to lítá. A piště soutěžní příspěvky.

Tomáš Vlašim

 

 

 1,303 total views,  1 views today

Tomáš Vlašim

Už několik let si svobodně užívám pobytu v přírodě i ve městě a jsem ve spojení se známými i neznámými lidmi díky vysílačkám PMR. Zvu vás na cestu do světa svobodné komunikace a rád budu vaším průvodcem. Můj příběh si přečtěte zde.

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x