PMR 2020 – červen

Šestý měsíc a tím i polovina Přehlídky Malých Radiostanic 2020 je za námi. Z devatenácti soutěžících, kteří se odačátku roku zapojili do soutěže, se rozhodlo v červnu míchat pořadím osm. Když odečtu pořadatele pak tedy sedm statečných. Pojďme se podívat, jak si vedli. Nejprve ještě připomínám, že všechny zveřejněné příspěvky jsou klikací a dostanete se tak k jejich detailu včetně případných videí i v případě, že nejste registrováni na FaceBooku, kde jsou soutěžní  příspěvky vystaveny.

Na bedně

Z průběžně vedoucí trojice se v červnu na bedně umístili dva soutěžící. Přidal se k nim do trojice průběžně šestý… Ale nepředbíhejme, jeho volačka se objeví včas.

Tom Praha

V červnu se dostal před vedoucího borce pouze Tom Praha. Ale zatím jen pro červen, z průběžného prvního místa Vendu Brdy nesesadil, přestože zveřejnil o dva soutěžní příspěvky víc. Ten nejvíc bodovaný mu přinesl 74 bodů a celkem za červen Tom Praha přidal na své konto 366 bodů. Jak se Tomovi dařilo na Ještědu si přečtěte v jeho příspěvku.

Venda Brdy

Venda Brdy za Tomem Praha zaostal jen o kousek možná i proto, že jeho nejlépe hodnocený příspěvek byl za krásných 106 bodů. Jejich vydobytí bylo podle komentáře k portejblu určitě zasloužené. Celkem přibylo do sbírky Vendovi za červen 337 bodů za 8 zveřejněných příspěvků.

Lides uvaly

A máme tu šestého z průběžného pořadí, v červnu ovšem třetího, Lidese uvaly. Za sedm zveřejněných příspěvků získal v červnu 198 bodů a celkem má tak na kontě bodů 331. Z toho je jasné, že v červnu se svým bodovým skóre pohnul řádně směrem nahoru. Nejvíc mu k tomu dopomohl jeho krkonošský příspěvek s 67 body.

Další červnoví bojovníci a bojovnice

Apache Znojmo

Apache zabojoval i v červnu a stačily mu na to pouhé tři příspěvky za celkových 104 bodů. Přeskočil tak pořadatele na třetí místo průběžného pořadí. Jak víme, pořadatel se do výsledného pořadí nepočítá, takže bych síš měl napsat, že upevnil svoje průběžné třetí místo. Pořadatel PMR štafety si pořídil bodově nejlepší portejbl na pálavském Děvíně právě v souvislosti s PMR šatfetou, za kterou mu patří poděkování. Vždycky vytáhne na kopce nejen „štafetové běžce“, ale i spoustu dalších a v éteru je díky tomu před štafetou a po ní pěkně živo. Na jeho kontě tento den přibylo 57 bodů.

Eva Rokycany

První dáma naší soutěže v červnu skončila na pátém místě, tedy o jednu příčku výše než v květnu. Tím potvrdila svoje průběžné páté místo v soutěži. Stačily jí k tomu dva soutěžní příspěvky. Ten s více body vznikl na Železném Újezdě a vynesl jí 36 bodů. Celkem tedy v červnu získala 57 bodů a její průběžné páté místo je za bodů 382. I tady je třeba oprava, protože se jedná při nezapočtení pořadatele o místo čtvrté.

Tomáš Vlašim

Za dva příspěvky si pořadatel vysloužil 43 bodů, což je na ty jeho portejblové krtiny až kam. Ten lepší obdržel hlavně díky vašim lajkům 22 bodů. Šesté místo je červnový výsledek.

Taťka Vangl

Jeden příspěvek a červnová šťastná sedmička. To je Taťka Vangl s 21 body (hele, není to 3×7?). Po dubnovém prvním příspěvku a květnové pauze je to jeho druhý zápis do soutěže a proti dubnu zlepšení o dvě místa v průběžném pořadí.

Expedice Žába

Peloton uzavírá náš v současné době jediný nefejsbůkový soutěžící. Je to Expedice Žába. Jediný příspěvek zaslaný v červnu e-mailem znamená 18 bodů.  Osobně si cením jeho přístupu. Přestože fejsbůk nemusí, neváhá využít pravidel a pravidleně zasílá svoje příspěvky e-mailem a drží se průběžně v polovině startovního pole.

Děkuji všem soutěžícím za zaslané příspěvky a těším se na ty prázdninové. Závěrem přidávám ještě grafy a tabulky červnového i průběžného pořadí.

73! Tomáš Vlašim

Graf – červen

Tabulka – červen

Pořadí v poločase – graf

Pořadí v poločase – tabulka

 1,089 total views,  1 views today

Tomáš Vlašim

Už několik let si svobodně užívám pobytu v přírodě i ve městě a jsem ve spojení se známými i neznámými lidmi díky vysílačkám PMR. Zvu vás na cestu do světa svobodné komunikace a rád budu vaším průvodcem. Můj příběh si přečtěte zde.

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x