Soutěž J-PMR začíná

Nejen spojeními živ je péemerkař. Někdy si jdete jen tak na procházku a máte tu věc (vysílačku) někde  v kapse, na batohu, na kole… Někdy jen tak posloucháte, co se šustne v éteru na 446MHz.  Pak ale přijdete na místo. Najednou je v éteru čilý ruch. Pokoušíte se přidat, brejkujete, děláte spojení… a když máte s sebou mobil nebo fotoaparát, třeba i uděláte nějakou fotku.

A to je příležitost pro vás. Soutěž J-PMR vás zve: „Dělejte spojení a fotografujte. Ukažte ostatním místa, odkud vysíláte a techniku, kterou používáte. A kromě kolegů péemerkařů to ukažte i svým přátelům. Přitáhněte je k tomuhle finančně nenáročnému ale krásnému koníčku. Přidejte se k soutěži Jarní Přehlídka Malých Radiostanic.“

Podrobnější informace o soutěži včetně pravidel najdete na stránkách PMR v Čechách NET. Svoje hlášení a sdílení pro svoje přátele, kteří na PMR nevysílají, pak můžete realizovat na Facebookové skupině PMR v Čechách. Průběžné online výsledky jsou k vidění zde.

 968 total views,  2 views today

Tomáš Vlašim

Už několik let si svobodně užívám pobytu v přírodě i ve městě a jsem ve spojení se známými i neznámými lidmi díky vysílačkám PMR. Zvu vás na cestu do světa svobodné komunikace a rád budu vaším průvodcem. Můj příběh si přečtěte zde.

Subscribe
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x